Ναι είμαι αρχάριος αλλά θα κάμω την αρχή και ελπίζω να ακολουθήσετε γιατί τις έχουμε πολύ ανάγκη!!
Λοιπόν................ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Πολύ απλά τα πράγματα.
Υλικά:
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το τηγάνι μας, το οποίο καλά κάνει να είναι αντικολλητικό έτσι ώστε να μπορέσουμε να ψήσουμε το φαγητό μας όσο πιο υγιεινά γίνεται χωρίς λάδι.
Ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια κοτόπουλου.
Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ποσότητα αναλόγως της επιθυμίας μας. Έχουμε υπο έλεγχο τα κομμάτια μας γυρνόντας τα σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Αφού ασπρίσει το κοτόπουλο μας ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες μας πιπεριές να ψηθούν μαζί με το κοτόπουλο.
Είναι θέμα λεπτών πλέον να ψηθεί και να είναι έτοιμο το πεντανόστιμο μας κοτόπουλο.
Tip: Μπορεί να συνδιαστεί με οτιδήποτε. Προτείνω ρυζάκι του θείου Μπεν. 10 λεπτάκια.
Μια εναλλακτική εκτέλεση του φαγητού αυτού είναι με έτοιμη σάλτσα άσπρη ή κόκκινη ειδική για κοτόπουλο. Απλά λίγο πριν βγάλουμε το κοτόπουλο ρίχνουμε μπόλικη σάλτσα έτσι ώστε να πάρει τη γεύση το κρέας μας. Η σάλτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα και σαν σάλτσα του ρυζιού μας που θα συνοδεύει το κοτόπουλο μας.
Αυτά λοιπόν για το πολυαγαπημένο μας κοτόπουλο!! Με μια μπυρίτσα δίπλα θα νιώσετε σαν βασιλιάδες.
Λοιπόν................ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Πολύ απλά τα πράγματα.
Υλικά:
- Στήθος κοτόπουλο, όσα κομμάτια θέλετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και άλλα κομμάτια όπως π.χ. πόδι ή φτερούγα. Εγώ προτιμώ στήθος.
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πιπεριές, πράσινες, κόκκινες, κίτρινες.
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το τηγάνι μας, το οποίο καλά κάνει να είναι αντικολλητικό έτσι ώστε να μπορέσουμε να ψήσουμε το φαγητό μας όσο πιο υγιεινά γίνεται χωρίς λάδι.
Ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια κοτόπουλου.
Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ποσότητα αναλόγως της επιθυμίας μας. Έχουμε υπο έλεγχο τα κομμάτια μας γυρνόντας τα σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Αφού ασπρίσει το κοτόπουλο μας ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες μας πιπεριές να ψηθούν μαζί με το κοτόπουλο.
Είναι θέμα λεπτών πλέον να ψηθεί και να είναι έτοιμο το πεντανόστιμο μας κοτόπουλο.
Tip: Μπορεί να συνδιαστεί με οτιδήποτε. Προτείνω ρυζάκι του θείου Μπεν. 10 λεπτάκια.
Μια εναλλακτική εκτέλεση του φαγητού αυτού είναι με έτοιμη σάλτσα άσπρη ή κόκκινη ειδική για κοτόπουλο. Απλά λίγο πριν βγάλουμε το κοτόπουλο ρίχνουμε μπόλικη σάλτσα έτσι ώστε να πάρει τη γεύση το κρέας μας. Η σάλτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα και σαν σάλτσα του ρυζιού μας που θα συνοδεύει το κοτόπουλο μας.
Αυτά λοιπόν για το πολυαγαπημένο μας κοτόπουλο!! Με μια μπυρίτσα δίπλα θα νιώσετε σαν βασιλιάδες.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Superman στις Τρι Οκτ 20, 2009 5:35 am, 1 φορά